петък, 4 март 2016 г.

Занимателна история

Това е истинската история за Априлското въстание и Руско-турската освободителна война - такава, каквато всеки истински патрЕот трябва да я знае!

Първопричината за всичко,разбира се, били американците, които организирали Мегдан (майдан) в Копривщица, Перущица, Батак, Панагюрище и още няколко братски града. Некадърният диктатор Абдул Азисо̀вич (иначе-наше момче, ама...)постъпил по най-тъпия възможен начин, като приложил несъразмерна сила, поради което бил свален от фашистките проамерикански сили. Наложило се Бащицата Владимиксандър втори да се намеси, за да спаси едноверците си от репресиите на младотурската хунта. И го направил, като освободил изконно руския, още от времето на Светослав (нищо, че той нямал нищо общо с Московията), Балкански полуостров. Да, ама после се появили извънземните от планетата Русофобия и... Но това вече е една друга история.

3 коментара:

  1. Е по - кратко и ясно, нема как да е.

    ОтговорИзтриване
  2. Липсват бандеровците и власовците, като роли и исторически факти...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Е, "бандеровците" ги има. Младотурската "фашистка хунта". А относно истинските бандеровци и власовците - те са от една трета епоха. Прекалено щеше да се оплете сюжета.

      Изтриване